dinsdag 25 maart 2008

PHPR


Het is er van gekomen!
Sinds een week ben ik nu ook actief in het bestuur van tennis en squash vereniging Park Hoeven in Uden.
Ik leid nu de commissie Park Hoeven PR. Samen met mijn andere commissieleden ga ik de interne en externe communicatie verzorgen.
Op mijn eerste dag al een prettige bijeenkomst (zie persbericht):
VAN TILBURG SPONSOR PARK HOEVEN
Tennisclub Park Hoeven heeft onlangs de sponsorovereenkomst met Van Tilburg Mode en Sport uit Nistelrode met drie jaar kunnen verlengen. Voor Park Hoeven betekent deze overeenkomst een bevestiging van het vertrouwen dat Van Tilburg in de club heeft. Reeds vele jaren is Van Tilburg een belangrijke sponsor waardoor onder andere het jaarlijkse bekende zomertoernooi, inmiddels Heineken-Van Tilburg Open genoemd, kan worden gehouden. Ook maakt Van Tilburg het mogelijk dat er in clubtenues wordt gespeeld. Zo hebben alle leden een zeer aantrekkelijke aanbieding gekregen om een trainingspak en twee sets speeltenue aan te kunnen schaffen.
Op zaterdag 15 maart jl. werd de overeenkomst officieel bekrachtigd. De heer Peter Van Tilburg kon bij deze gelegenheid tevens kennismaken met Ary Stuifbergen, die de taken van Harrie van Berlo, het “sponsorgezicht” van Park Hoeven, na 12,5 jaar heeft overgenomen.

Op de foto vlnr: Ary Stuifbergen, Peter van Tilburg en Harrie van Berlo zijn tevreden na de nieuwe verbintenis.
Ps: Bij Peter van Tilburg op zijn kantoor hingen schilderijen van mijn favoriete schilderes Marjan Nagtegaal (op de foto op de achtergrond te zien)

Geen opmerkingen: