dinsdag 23 april 2013

22 april naar Kuta Beach

Wij zijn vroeg wakker en genieten van het prachtig huisje waar wij zijn ondergebracht. Airco,ruim, groot bed met een romantische klamboe. Schitterend resort.Douche en toilet zijn buiten gesitueerd.Om 09:30 zijn wij weer in de bus en vertrekt die naar zuid Bali naar onze laatste eindbestemming Kuta Beach.

Onderweg een tempel bezocht.Een botanische tuin.
’s Middags, nadat wij de hoge heuvel van Bali zijn overgekomen, lunchen wij op een prachtige plek.Dan op weg naar Ubud. Een toeristische trekpleister. ooit begonnen als kunstenaarsdorp en nu een vaste halteplaats voor alle toeristen op Bali.Hier gaat een deel van de groep eerst een museum bezoeken en de rest slaat gelijk aan het shoppen.
Er is weer een bui.
Het museum is goed verzorgd met enkele (houten) objecten van jackfruit en een deel moderne kunst van zowel Balinese als buitenlandse schilders, waaronder nogal veel werk van Arie Smit (een Nederlander op Bali).

In het dorp een fotoboek gekocht en wat bier geproefd.\
Dan het diner. Dit keer een Hindoestaanse maaltijd. Geen vlees. Bijzonder om eens mee te maken, maar niet om op de menukaart te kiezen.

Dan eindelijk (buschauffeur en bijrijder waren aan het slapen en vergaten ons op te halen!), vertraagd op weg naar ons laatste hotel Risata hotel in Kuta Beach.

Na wat geharrewar, onze kamer ge-upgrated naar een kamer met een buitenzitje.

Nog wat gedronken en om 01:00 naar bed. Geen wekker gezet. Morgen hebben wij vakantie!

Geen opmerkingen: