dinsdag 10 juni 2008

080609 Crestet - Suzette wandeling

Vandaag gestart met onze eerste wandeling. Vanaf het hotel naar Suzette wandelen. De camelbag van Ell blijkt een lekje te hebben. Eerste tegenvallertje die dag.
Uiteindelijk lopen wij (op ons gemak) 13 kilometer. Licht omhoog lopend. De hond van La Fleur Bleue vindt het leuk om mee te lopen en wijst ons eigenlijk de weg. Door de bossen. Een grote plas zorgt voor een natte hond, omdat hij bij de rand uitglijdt. Gewaarschuwd dat het wel eens glibberig kan zijn proberen droog de overkant te halen. Ell gebruikt haar stokken en helaas verliest zij haar evenwicht, stapt op de stok en stok finito (gebroken).

Mooie wandeling met goed uitzicht op de wijnvelden. Er staan veel bloemen in bloei en ook veel orchideeen. Aangekomen in Suzette nog een wijnboer (Domaine Saint Amant) bezocht om het thema van de vakantie (Wandelen en wijn) in te vullen. Wijnen zijn van de Syrah en Grenach druif en nogal peperig.
's Avonds genoten van een BBQ en een fantastisch spelend Nederlands elftal. Veel bezoekers van Nederland uit de omgeving om dit samen mee te maken.

Geen opmerkingen: