zondag 15 juni 2008

080612 Van Le Barroux naar Seguret


Vanmorgen eerst door de allervriendelijkste taxichauffeur gebracht naar Lafare. Vandaar af lopen wij vandaag naar ons derde hotel van de vakantie: La Bastide Blue in Seguret. Begin is vermoeiend, over de asfaltweg omhoog, omhoog, omhoog. De wandelingen die wij doen zijn allemaal rond de Dentelles de Montmirail (gebergte, zie plaatje om te zien waarom het Dentelles heet (tanden)).
beschrijving van de tochten zijn goed en op enig moment lopen wij toch verkeerd, omdat wij niet goed opletten. Maar door de goede beschrijving zijn wij daar na ongeveer 500 meter achter. Hele mooi wandeling met veel afwisseling en veel groen. Wederom goed wandelweer en veel genieten. Seguret is een plaatsje tegen de bergen geplakt en veel kunstenaars. Aangekomen bij ons hotel een paar biertjes en ....... !! .. gaan zwemmen in het zwembad. Heerlijk. Ook de kamer is prachtig en heel groot.
SNP had al in de beschrijving gezegd dat er bijzonder eten was. Dat blijkt 's avonds ook. Als voorgerecht hebben wij kippenlevertjes gekozen. Heerlijk. Ook de rest was perfect.
La Bastide Bleue ligt net buiten het dorp en er is niets! Geen tv, geen radio en geen krant.
HOE LOSSEN WIJ DIT MORGEN OP WANNEER NEDERLAND TEGEN FRANKRIJK MOET SPELEN ????
Met de nodige wijn op, gaan wij in een prachtige kamer vroeg onder zeil.

Geen opmerkingen: